Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Andreas Ståhl till landslagsläger

Andreas Ståhl

Andreas Ståhl har blivit uttagen till 18-åringarnas breddläger på Bosön skriver ÖSK på sin hemsida. Inte direkt något nytt för läsare av bloggen som för nästan två veckor sedan kunde ta del av denna uttagning.

Det intressanta i sammanhanget är i stället hur man från ÖSKs sida valt att hantera det faktum, att även de fd. (?) ÖSKarna Kevin Larsson och David Rohlén finns med bland de uttagna. ÖSK nöjer sig med att konstatera att utöver Andreas så är även örebroarna Kevin Larsson, David Rohlén och Ismael Diawara (Rynninges målvakt) uttagna.

Kevin och David finns för övrigt fortfarande listade som medlemmar av U21-truppen. Det gör för övrigt även Gustav Källberg som gick till Sandviken för typ en månad sedan. Så den listningen är kanske inte så mycket att bry sig om.

Med tanke på vad ÖSK skriver idag borde det i alla fall vara klart att varken Kevin eller David ännu skrivit något kontrakt med ÖSK för deltagande i U21-truppen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.