Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Inställt på Behrn Arena men match på Stora Valla

Förra veckan blev det hett emotsedda länsderbyt mellan ÖSK och Degerfors inställt på grund av att Stora Vallas nyanlagda konstgräsplan var frusen. Den ännu nyare planvärmen var inte intrimmad än.

Den här veckan blir ÖSKs match mot Gefle IF inställd av samma orsak. Även om jag inte riktigt hänger med – ÖSK har tidigare spelat matcher med kylan på de här nivåerna. I Degerfors verkar de dock ha fått ordning på sin planuppvärmning och räknar med att kunna spela dagens träningsmatch mot Karlstad BK som planerat.

Enligt Degerfors laguppställning får Erik Nilsson göra sin debut för de de rödvita som vänsterbräddare i en 4-5-1 uppställning. På det centrala mittfältet återfinns Niklas Klingberg, en annan av ÖSKs föredettingar, och bland de som skall hålla bänken varm ingår talangtruppens före detta mittback Pontus Jakobsson.

Resultat: Degerfors vann med 5-0. Ett mål vardera för Erik Nilsson och Niklas Klingberg (straff).

NADegerfors lurade kylan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.