Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Arvi Taaler åter på plats

För ungefär en månad sedan slutade Arvi Taaler sin anställning hos ÖSK efter att ha jobbat med olika uppdrag inom organisationen i ett 30-tal år. Han hade då förhandlat med ÖSK sedan september månad angående sina framtida arbetsuppgifter. Hans tjänst som till 50 % bestod av laglederskapet för A-truppen och till 50% som ansvarig för scoutingverksamheten tyckte han inte fungerade tillfredsställande, eftersom scoutingen krävde mer tid. Det tycker dock inte ÖSK, varför Arvi sade upp sig och lämnade klubben.

Nu en månad senare meddelar så ÖSK att man kommer att inrätta en heltidstjänst som scoutingansvarig och att det blir just Arvi som kommer att besätta den tjänsten. Cirkeln är alltså på sätt och vis sluten, men man undrar onekligen varför man inte kunde ha gjort klart med den nya organisationen på en gång.

Hur som helst känns det bra att veta att Arvi är på plats igen och nu på heltid kan ägna sig åt att hitta nya spelare för morgondagens spelartruppen.

NA: Trotjänare lämnar ÖSK
ÖSK: ÖSK Fotboll satsar på scouting

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.