Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

BK Forward hoppas på förstärkning

Daniel Björnkvist - snart i BK Forward, verkar det som.

Papperstidningen skriver idag om Robert Walker som för tillfället tränar med BK Forward. Det var ungefär samma innehåll som i webartikeln jag länkade till igår. Dessutom lämnar man en del ytterligare om hur Forward hoppas/räknar med att kunna förstärka klubben inför årets säsong.

Markus Gustafsson.
Markus tränar fortfarande med klubben och deltog i helgen i klubbens lag i AIF-cupen i Idrottshuset. Axel Kjäll säger att förhandlingarna nu är inne i slutskedet.

Daniel Björnkvist.
Inte så överraskande tränar Daniel med Forward. De ville ha honom redan förra året, men då valde han till slut att vara kvar i ÖSK Ungdom. Intresset är enligt Kjäll ömsesidigt och han hoppas på en snabb lösning.

Kristoffer Näfver.
Det verkar som om Näfver kommer att förlänga sitt kontrakt med ytterligare ett år.

Tillkommer dessa spelare utöver årets nyförvärv Per Johansson och Stellan Carlsson och med tanke på övrigt spelarmaterial i klubben, så borde Forward kunna vara med och utmana om en plats i Superettan. Vilket säkert vore väldigt bra för Örebro som fotbollsstad.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.