Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Sandqvist och Wiktorsson klara

ÖSK skriver på sin hemsida att man gjort klart med målvakten Jonas Sandqvist och Degerfors mittback Christoffer Wiktorsson. Jag är överraskad beträffande målvaktsvalet eftersom provspelet för Chencinski och Wicks tydde på att ÖSK inte ville gå vidare med Sandqvist som ju också har provtränat med laget. Wiktorsson övergång har väl kännts säkrare eftersom han inte ville ge besked förrän precis före sin semester.

Degerfors IF: Wiktorsson till ÖSK

ÖSK brukar inte vara så pigga på att tala om hur långa kontrakt man skriver. Riktigt varför vet jag inte, men så är det. När det gäller Christoffer Wiktorsson skriver man bara att det är flerårigt. Till Värmlands Folkblad säger dock degerforsbacken: ”Sedan är det gôtt att veta vart man ska spela de närmsta fyra åren”. Så då vet vi det.

Värmlands Folkblad: Wiktorsson lämnar Degerfors för ärkerivalen

Skitiga Bloggen: Dummast i år

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.