Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Flood till Bohemians

110816. Flood målade mot Everton.
Hos ÖSK lyckades fjolårets höstvärvning Anthony Flood aldrig etablera sig. Delvis på grund av en hel del skadeproblem. Efter den misslyckade utflykten till Sverige återvände han till Irland, där han nu spelar för dublinklubben Bohemians. Såvitt jag förstått har det gått rätt bra för honom på hemmaplan och han tillhör truppens startspelare. Igår spelade Bohemians en vänskapsmatch mot ett hyfsat starkt Everton och Flood stod för matchens prestation med ett riktigt Rama-mål. Toffeeweb skriver:

Bohemians equalized on 66 mins with an excellent solo effort from Anthony Flood, very much against the run of play. He collected possession deep in the Everton half before running at goal and firing into the bottom right corner, past a bemused Howard who had not even touched the ball!

110215.
Anthony Flood har fått en ny klubbadress. Det blir den irländska toppklubben Bohemian FC från Dublin, som fortsättningsvis kommer att dra nytta av hans målfarlighet. Inte för att vi såg någonting av den under hans halva säsong i Örebro, men han kanske kommer mer till sin rätt på hemmaplan.

Hans nya klubb placerade sig på andra plats den senaste säsongen (det verkar som om man spelar vår/höst på Irland också) och det finns alltså en liten, liten möjlighet att han kan komma att få möta ÖSK i en cupmatch till sommaren.

Irish Times: Fenlon gives details of new squad

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.