Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

ÖSK i Saldo

NA har idag premiär för sitt affärsmagasin Saldo, som kommer som en bilaga till dagens papperstidning. Den första utgåvan har ett klart ÖSK-fokus med 12 sidor (inkl. en del bilder) om Sportklubben. Eftersom bilagan skall handla om ekonomi och affärsverksamhet är det givetvis den delen av ÖSKs verksamhet som behandlas. Dessutom kommer Ivan Stenberg med på bild för andra dagen i rad – igår var han ju huvudinslaget i Alvbågebloggens videoinslag. Slutligen ägnas ett uppslag åt utbyggnaden av Eyrafältet.
Allt som allt: En hel del som är klart läsvärt om ÖSK vid sidan av planen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.