Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Våren är här!

Våren är redan här. Det kan det kanske vara svårt att acceptera efter nattens och morgonens snöfall, något som väl bara gladde förmånstagarna i snösvängen. Men rent meterologiskt sett skedde ankomsten redan den 7 mars. Det var nämligen den första dagen i den sjudagarsperiod, som definierar vårankomsten genom att alla dygnen hade en medeltemperatur över noll grader.

Ytterligare ett vårtecken är att i distriktsfotbollen spelas i kväll (vädret tillåtande) den första tävlingsmatchen. Det är IFK Askersund och FC Höftskott som går lös på varandra i senior-DM på Transtenvallens konstgräs i Hallsberg. I år inleds cupen med en miniturnering för lagen från div 5 och neråt. (I Hallsberg har man planvärme, så det skall väl inte vara några problem att få planen spelbar om det bara slutar snöa, vilket det kommer att göra vilken minut som helst).  ÖSK Söder kommer att klockas in som tvåa i säsongstarten tillsammans med Lillkyrka IF. Deras DM-match startar nämligen redan kl. 09:15 i morgon på Idrottsparken i Kumla.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.