Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Tipselit Cup – dag 2

ÖSK Ungdoms talangutvecklare Peder Hessel har skickat över följande rapport från matchen mot Assyriska FF:

Assyriska- ÖSK 2-1 (1-0) – en sämre match från vår sida.
Matchen får en tråkig start med rött kort för ÖSKs Lukman Murad. Assyriska fick en spelare utvisad i samma moment. I anfallet efter får Assyriska 1-0 på en riktig drömträff från 20 m. Resten av halvleken är jämn och gick i ett långsamt tempo.

Andra halvlek är mest präglad av kamp o svagt passningsspel. 2-0 för AFF kom på straff efter att duktige Edwin Ahlnäs vält en motståndare i en duell. Sista 10 tryckte ÖSK på i jakten efter reducering, store anfallaren Lesster Govea nickade in 1-2 målet på frispark. Ett tröttkört ÖSK vaskade fram en resultatlös hörna innan domaren blåste av matchen.

Bra i svart-vitt vb Emil Fransson, mittbacksparet Ahlnäs och Gustav Fardelin samt defensive mf Max Bergkvist.
– en lite blekare insats överlag jämfört med Helsingborgsmatchen tyckte Peder.

Ännu en stark försvarsinsats, men lite stressat och för många avgörande pass, vilket gör laget blir långt och får inte med oss lagdelarna i anfallen. Bra matchmiljö för våra unga spelare, riktigt bra lag med duktiga snabba tekniska grabbar med god speluppfattning, avslutar Peder.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.