Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Säsongsabonnemang 2011

Årskorten finns nu för uthämtning hos Örebrokompaniet. Så här ser årets utgåva ut:


På klubbens hemsida har man uppdaterat räknaren över antalet sålda abonnemang. Den 25 februari stod den på 3.847, det gjorde den i morse också, men nu har den tickat iväg till 4.030, vilket nog är en rätt bra siffra. Med ett hett nyförvärv (hoppas jag) kvar att redovisa och en månads försäljning på sig, så finns det kanske rent av möjligheter att nå uppemot 5.000 årskort. Normalt brukar man väl komma upp i 4.200 – 4.300 kort har jag för mig. Det gäller ju så klart att ha bra platser att erbjuda, vilket jag tycker att man har i och med den nya östra läktaren. Det är betydligt bättre att sitta där än inklämd i ett hörn på norra eller södra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.