Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Kampanjsida för biljettköpare

ÖSK har sjösatt en prydlig kampanjsida, som man hoppas skall hjälpa till med att kränga några extra årsabonnemang. Utöver snygga foton samt knappar man kan klicka på för att komma till beställningsavdelningen, så finns det även en biljetträknare. Något osmord visserligen, eftersom den verkar ha hakat upp sig på 3847, vilket i och för sig är en bra siffra skulle jag tro. På Spelarinvests möte igår berättade Björn Åqvist för övrigt, att man i dagsläget har 350 tkr mer i biljettintäkter i år jämfört med vad man hade förra året vid samma tidpunkt.

Ok, den har nog inte hakat upp sig utan det handlar bara om att den inte uppdateras i realtid, utan endast efter handpåläggning.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.