Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Noll koll

FotbollDirekt tillhör inte de mest välinformerade nätpublikationerna. Deras artiklar är oftast hopskrap från riktiga tidningar och deras faktakontroll lämnar ofta en hel del övrigt att önska. Det kan vara bra att hålla i minnet om man läser något de publicerat. När det gäller Paulinhos övergång till Hammarby, så överträffar de på sätt och vis sig själva. De skriver följande beträffande Paulinhos tid i Örebro.


Rätt långt från sanningen – korrekt svar skall vara att han spelade 27 matcher och gjorde fem mål. Något som bland annat framgår av Svenska Fotbollförbundets hemsida om man gör sig besväret att kolla där.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.