Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

En nygammal svartvit ros

ÖSK tordes som väntat inte chansa på att Simon Nurme skall hinna bli bra tills dess att allsvenskan börjar. Dessutom har väl John Alvbåges småskador gjort att man insett att det faktiskt är möjligt att man helt och hållet kan komma att stå utan målvakter om oturen är framme. Klubben har därför tagit in Peter Rosendal i truppen igen efter ett års bortavaro. Ja, formellt var han ÖSKare även förra året och satt väl till och med på bänken vid något tillfälle, men fotboll spelade han i Väsby United. Rosen har fått en mjukstart som nygammal ÖSKare i och med att han hyrdes in som målvakt redan i samband med januariutflykten till Turkiet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.