Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Källberg visar upp sig

Gustav Källberg provtränade med Västerås SK. (Handen bakom örat tillhör Simon Karlsson).

110119. Gustav Källberg provtränar med IK Brage.
Gustavs senaste provträningssejour i Västerås hämmades till en del av att han fick skadeproblem. Men det hindrar honom inte från att göra ett nytt försök. Den här gången hos IK Brage i Borlänge – rätt naturligt eftersom Gustavs moderklubb är Korsnäs från Falun.

Dala-Demokraten: Mittfältare provtränar med Brage

Det är inte så konstigt, att en spelare som Gustav känner sig för på annat håll. Även om mittfältet nog var ÖSK Ungdoms starkaste lagdel under fjolårets div 2-säsong, så är avancemangsmöjligheterna till A-truppenför tillfället  begränsade. Där har man ju fyllt på rätt ordentligt med yngre spelare under de senaste åren. Dessutom är det inte ens säkert att det blir kontinuerligt spel i div 2-laget. De yngre A-truppsspelare, som inte får matchning i A-laget tas ju ofta ner för att få matchträning i ÖSK Ungdom, vilket ”drabbar” någon spelare från talangtruppen.

110108. Gustav Källberg provtränade med VSK.
VLT skriver att talangtruppens Gustav Källberg var en av fyra provtränande spelare hos nyblivna superettorna Västerås SK under den gångna veckan. Gustav skadade sig dock redan andra dagen och kunde alltså inte göra sig själv rättvisa. Samtliga spelare tycks ha gjort bra ifrån sig, men det verkar av artikeln att döma ändå inte som om de kommer att erbjudas något kontrakt.

vlt: ”Alla är intressanta”

1 kommentar – kommentera

Hemvändarn

Kul att killarna lockar intresse av superettan lag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.