Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Snabbt ryck på Behrn Arena

Jag åkte förbi Behrn Arena på eftermiddagen för att försöka se tecken på eventuella framsteg i läggandet av det nya underlaget för Behrn Arena. Det visade sig att det milda vädret och en fördubbling av arbetsstyrkan har gjort det möjligt att avancera betydligt snabbare än tidigare. Ihoplimningen av ”plastremsorna” kan nu göras utan hjälp av tält och byggtork. Planvärmen är på så det går utmärkt att limma även när temperaturen ligger kring nollstrecket. Normalt skall en anläggning av den här storleken kunna göras klar på en vecka. I det här fallet har det tagit betydligt längre tid. Men efter att ha sett dagens framsteg så ser det väl ändå rätt hyfsat ut. Blir det inte kallt igen och inte heller för mycket regn eller snö så skall nog det nog gå att göra klart i tid.

När vädret är varmare går mattläggningen betydligt fortare. Allt detta har man klarat av att få på plats idag.

Även på den västra sidan har det gjorts framsteg.

Ihoplimning förbereds.

Straffområdesgränsen kommer på plats.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.