Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Göteborgsresa för Söders damlag

Det blir en resa till Göteborg kommande helg för ÖSK Söders futsallag. I SM-slutspelets gruppsemifinaler komma laget att få möta Torslanda IK och Forshaga IF. Matcherna spelas den 23.1 i Hammarkullehallen.

Det är svårt att ha någon egentlig uppfattning hur pass bra de här lagen är, men de vann i alla fall inte sina första kvalgrupper lika övertygande som ÖSK Söders tjejer gjorde. Forshaga vann en match med 6-2 och fick walk-over i den andra. Torslanda vann en och förlorade en match i en kvalgrupp där alla tre lagen slutade på tre poäng. Så chansen finns nog att det kan bli SM-finalspel i Lindesberg så småningom. Men först skall man som alltid spela om det.

Svenska Fotbollförbundet: SM Futsal dam, reg.spel 2 grupp C

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.