Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

P varvar ner

Det är inte bara Richard Richardsson som lämnar Sirius. Även klubbens andra föredetting ser ut att ha gjort sitt hos uppsalaklubben. Johan Pettersson eller P som han brukar kallas i Siriuskretsar lämnar föreningen för att fortsätta sitt fotbollsspelande hos div 5-klubben Ärentuna. Där får han bland annat sin bror som lagkamrat och sin morbror som tränare. Ett tips till övriga div 5-klubbar i den aktuella div 5-serien – satsa lite extra på målvaktsträningen under försäsongen. Det kommer att behövas.

Uppsala Nya Tidning: Ratar Sirius för division 5.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.