Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Partydags på Behrn Arena?

Jag cyklade idag förbi Vallen och passade på att kasta en blick in genom grinden för att få en uppfattning om hur det går med Behrns vinter-makeover. Jodå, tältstaden, bestående av vad som närmast liknar så kallade partytält, är på väg att resas även om det än så länge ser rätt så dragigt ut. Så här för en lekman verkar arbetsgången vara, att man först lägger ut plasten, sedan flyttar man tältet över skarven, värmer upp inuti tältet till den temperatur där limmet härdar osv. En rätt omständlig procedur skulle jag kunna tänka mig. Nu verkar vi gudskelov ha en något ”varmare” månad framför oss än den som nyss blivit nutidshistoria, men ändå.

Eyravallen: Försenad mattläggning


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.