Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Josef Ibrahim i valet och kvalet

100221.
NA har kollat läget med Josef, som har väldigt svårt att bestämma sig.

101220.
Josef Ibrahim provtränade förra veckan med Syrianska i Södertälje. Då laget spelade träningsmatch mot Dalkurd var han dock inte med. Till papperstidingen säger Lennart Sjögren att Josef fått ett kontraktsförslag och att man sedan dess inte hört något mer från honom.

101213.
Tre allsvenska klubbar är intresserade av Ibrahim, skriver NA idag. Denna vecka kommer han att provträna med Syrianska samtidigt som han till tidningen säger att ÖSK och Örebro nog trots allt ligger bäst till.
– Självklart lockar det att spela allsvenskt i Örebro. Jag har min familj i stan och behöver då inte flytta ifrån dem. Sedan är ju ÖSK en bra klubb med en spännande framtid, säger Ibrahim.

101211.
FotbollDirekt skriver, att Josef kommer att träna med Syrianska FC under den kommande veckan.

101207.
Daniel Kristoffersson i Expressen skriver, att Josef fått ett kontraktsförslag från ÖSK. Hans agent Innocente Okeke vill inte närmare kommentera (förhandlings)situationen.

101115.
För Borås Tidning berättar Josef Ibrahim, att han förhandlar med ÖSK, men att det också finns intresse från nyuppflyttade Syrianska FC. Josef var i Borås för deltagande i en futsalturnering, där han valdes till turneringens bästa spelare för andra året i rad.

100904. Josef Ibrahim tränar med ÖSK
Är det en upptining på gång i relationerna med BK Forward? Lennart Sjögren brukar ju säga, att nuförtiden så är samförståndet bra. ÖSK lånar ju ut Per Johansson till Forward (idag igen) för att han skall få kvalificerad speltid och nu skriver NA, att Forwards talangfulle mittfältare Josef Ibrahim kommer att träna med ÖSK en vecka.

Det är bra att det ser ut som om relationerna kan vara på väg att förbättras. Det kommer båda parter att tjäna på i slutändan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.