Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Ahmed Yasin till ÖSK

Ahmed Yasin. (Bilden från Ettan Fotboll)

101210.
Det blev Ahmed Yasin som kom först till avslut av de två talangerna från BK Forward. ÖSK har i kväll lagt ut information på sin hemsida, att Ahmed och ÖSK kommit överens om ett flerårigt kontrakt. ÖSK fortsätter således att ta in unga talanger i sin A-trupp. Kontraktet är på fyra år, skriver NA.

ÖSK: Ahmed Yasin klar för ÖSK

Ahmed som trivs bäst som anfallare eller offensiv mittfältare är född 1991. Han är 185 cm lång och väger strax under 80 kg.

Ahmeds äldre bror Salar representerade ÖSK vid några tillfällen under åren 1998-1999. Enligt Sportklubben.net blev det fyra allsvenska och två cupmatcher för Salars del. Förhoppningsvis kommer Ahmed att slå sin brors notering.

101115 Ibrahim och Yasin i träning med ÖSK.
Riktigt hur långt ÖSK kommit i samtalen med Josef Ibrahim är oklart. Men klart verkar i alla fall enligt NA vara, att han och hans klubbkamrat Ahmed Yasin kommer att träna med A-truppen under december månad.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.