Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Gustaf hoppas på fortsättning

Gustaf den 6 september 2008. Ett korsband har gått av och en lovande fotbollskarriär har förmodligen avslutats i förtid.

NA skriver idag i både pappers och digitalt format om att perioden för Gustaf Lundholm i ÖSKs A-lagstrupp kommit till sitt slut. Gustaf, som var en mycket lovande och hårt arbetande central mittfältare, ”fick” ett lärlingskontrakt i början av år 2008. Hans möjligheter till utveckling tog dock tvärstopp efter en knäskada under hösten samma år. Operationen av det avslitna korsbandet verkar inte ha lyckats fullt ut och ett antal försök till omstart slutade alltid på samma sätt – med nya knäproblem.

Två matcher i Folksam Cup plus några träningsmatcher blev det med A-laget under åren 2009 och 2010. Dessutom spelade han nedlånad till ÖSK Ungdom vid ett fåtal tillfällen. Kontraktet med ÖSK blev på grund av skadeproblemen (och nuvarande överflöd av yngre mittfältare) inte förnyat. Gustaf säger till tidningen, att han vill göra ett försök till med en klubb i distriktet innan han bestämmer sig för om han skall lägga av eller ej.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.