Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Fredrik Samuelsson förlänger

Bilden från Assyriskas hemsida.

 

Fredrik Samuelsson lämnade ÖSK för tre år sedan med 100 tävlingsmatcher för Sportklubben inskrivet i sitt CV. Han gick då tillbaka till sin moderklubb Assyriska FF i Södertälje. Under sina tre år hos dem har det blivit 54 matcher till i Superettan. Fredrik har i princip varit en av lagets startspelare men ett antal skador har gjort att antalet matcher begränsats. Klubben skriver nu på sin hemsida att man kommit överens med Fredrik, som vid det här laget hunnit bli 30 år, om en plats i jakten på allsvenskan i ytterligare två år.

Jag tillhörde dem, som uppskattade Fredrik för hans hundraprocentiga engagemang i allt han företog sig på planen. Ibland såg det väl lite väl nervöst ut, men på det hela taget försvarade han sin högerkant på ett bra sätt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.