Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Näfver till City?

Tidningen Folket i Eskilstuna verkar nästan ha påtagit sig fotbollagentens roll, när man försöker sammanföra Kristoffer Näfver med stans div 2-lag. På frågan om Näfver kan tänka sig spel i City svarar denne med ett artigt ja för att inte i onödan bränna några broar som skulle kunna leda fram till en ny fotbollssäsong. Hos City bränner man heller inga broar, men verkar själva inte riktigt tro på idén.

Speciellt realistisk verkar  inte tanken att vara. Näfver är för bra för att spela i div 2 om han vill fortsätta att satsa seriöst på sin för tillfället havererade fotbollskarriär. Är det så, att han vill fortsätta med fotbollen mest ”på skoj”, så behöver han inte resa till Eskilstuna för att hitta ett lag att spela för.

Folket: Näfver kan tänka sig City

1 kommentar – kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.