Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Säsongsbiljetterna

101101.
I år var ÖSK betydligt snabbare med att få ut breven om förnyade säsongsabonnemang. Redan samma dag som årets sista hemmamatch skall beses, så levererar postverket ett brev med en uppmaning att teckna nästa års abonnemang. Några snabbhetspremier eller dylikt erbjuds inte, vilket får ses som ett tecken på att både ekonomin och kanske framför allt likviditeten är under kontroll.

Årets budskap är det något hårdhjärtade: ”Betala senast den 31 december eller riskera att bli av med din plats”.  Redan den 15 januari kommer ej bokade platser att släppas ut till allmän försäljning, vilket väl är en halv månad tidigare än förra året. Priset för biljetten har gått upp en del. För min något rabatterade biljett får jag lov att betala 2.500 kronor, vilket är 150 kronor mer än för det här årets säsongsabonnemang – en prisökning på drygt 6 %.

091214.
Jag har väntat ett tag på brevet från ÖSK, där man uppmanar årets årskortsinnehavare att köpa ett nytt för nästa år. Det brukar ju komma ett sådant med önskemål om snabb betalning. I brevlådan har det varit tomt på den typen av försändelser. Det verkar faktiskt ha strulat till sig för ÖSK på biljettsidan igen. För idag fick jag nämligen reda på att ifrågavarande brev skickades ut för flera veckor sedan – dock inte till mig.

Biljetterna blir som jag nog skrivit tidigare något dyrare än vad de var i år. De som bokar och betalar före årsskiftet får dock köpa biljetterna till samma pris som år 2009. Fjolårets platser hålls sedan reserverade fram till den 31 januari. De som inte betalts innan dess släpps fria till allmän försäljning.

Den senaste säsongen kostade de gula platserna 2950 och de röda 2200. För nästa år blir priset 3100 för de gula och 2300 för de röda.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.