Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Ingen fotboll på fritiden

Tre av ÖSKs yngre spelare verkar riskera att hamna i onåd på grund av att de spelade fotboll på sin lediga dag. Igår lördag var det vilo- och uppladdningsdag för ÖSKs A-trupp inför måndagsmatchen mot IFK Göteborg. Då valde trion Marcus Astvald, Erik Nilsson och Boris Lumbana att vara med på Universitetscupen, en inomhusturnering i futsal, där man spelade med blandade lag. Något som inte verkar ha uppskattats hos ÖSKs sportsliga ledning – att spela fotboll är ju som bekant en riskfylld verksamhet. Om någon spelare skadar sig så bör det absolut ske under någon av ÖSKs egna träningar och inte på fritiden.

NA: ÖSK-spelare i fotbollscup – utan klubbens tillåtelse

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.