Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Många ÖSKare i nittiofyrornas distriktslag

Efter utflykten till Bosön förra veckan har förbundskaptenerna Tomas Ivhall och Dedde Redzic tagit ut en trupp som nog börjar likna den som i mitten av november kommer att delta i Cup Byggnads. I den 18-mannatrupp som tagits ut för en träningsmatch på Behrn Arena den 26 oktober mot ett mixat lag från Karlslunds IF ingår hela 7 ÖSKare.

De uttagna ÖSKarna är:
Filip Albertsson (P95)
Mirza Basic
David Johansson
Stefan Hannasson
Kevin Larsson (talangtruppen)
Joakim Åberg
Jonathan Thuresson, målvakt

Saknas i truppen av de som ”borde” vara med gör Andreas Ståhl, som är på landslagsuppdrag med P16-landslaget i Georgien, samt David Rohlén av för mig okänd anledning. Förmodligen borde den två år ”för unga” Lukman Murad också platsa i truppen, men Lukman får vänta till nästa år innan det kan bli aktuellt med spel i distriktslaget för hans del.

1 kommentar – kommentera

Ett Fan

David Rohlen är nog skadad blev det uppe i Bosön

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.