Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

ÖSKs P95or slog Norrköping i slutspel

 

Lukman Murad - tvåmålsskytt mot IFK Norrköping.

 

ÖSKs femtonåringar besegrade IFK Norrköping med klara 5-2 i de regionala seriernas A-slutspel. ÖSKarna tar därmed ledningen i slutspelet och är det enda laget som tagit full poäng efter två omgångar. En match återstår och det är mötet med tvåan Carlstad United. Den matchen spelas på Ekäng den 26 oktober.

Målgörare för ÖSK mot IFK Norrköping var skytteligaledaren Lukman Murad med två och Tarik Benca, Semin Ujkanovic och Simon Glännestrand med ett vardera. Lukman står noterad för ett mål (det tredje) i den 40:e minuten och ett till (det fjärde) i den 41:a. Eftersom man spelar 2*40 så verkar det som om han drog gadden ur Norrköpings förhoppningar genom att göra ett mål precis före halvtidspausen och sedan ett till precis efter.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.