Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

ÖSK-bloggen gratulerar killarna i P14

Efter den att nu den sista hängmatchen i P14 Elits A-slutspel är spelad står det klart, att det blev svartvitt i toppen. Karlslund slog IFK Kumla, vilket gav segern till ÖSKarna på samma poäng som kumlingarna, men med en betydligt bättre målskillnad. Nyckelmatchen för ÖSKs del var nog segern över Karlslund med 2-1. En seger som nog överraskade de flesta eftersom laget i grundserien kvalificerade sig för A-slutspelet som fjärde och sista lag.

ÖSK-bloggen säger GRATTIS till alla spelare och ledare till en fin säsongsavslutning.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.