Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Klart för nytt konstgräs

101012.
NA skriver idag om det förestående bytet av konstgräs på Behrn Arena. Bytet kommer att ske så snart allsvenskan är färdigspelad, alltså under första halvan av november.  I samband med bytet kommer även ett bevattningssystem att installeras.

NA: ÖSK slipper brandkåren

100428 Behrn make-over försenad.
Sportbladet skriver idag, att det inte blir någon omläggning av konstgräset på Behrn Arena under VM-uppehållet. Huvudanledningen tycks vara, att Fotbollförbundet inte kunnat bestämma sig för hur deras nya konstgräsdirektiv skall se ut. Från Örebroportens sida väljer man (klokt nog) att avvakta tills dessa är klara innan man bestämmer sig för vilket underlag man skall välja. Det skiljer nämligen en hel del mellan olika tillverkare och kvalitéer. Nu planerar man i stället att lägga det nya gräset efter det att fotbollssäsongen avslutats.

Sportbladet: Konstgräset försenas i Örebro

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.