Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Internmatch

Nytt i fotbollskalendern är en internmatch, som kommer att spelas mellan ÖSK A och ÖSK Ungdom onsdagen den 13 oktober. Det är väl inte otroligt att det kan dyka upp någon eller några testspelare också vid det tillfället. Till exempel Umeå FCs Danny Persson, som enligt planerna skall köra några träningspass med ÖSK den veckan.

4 kommentarer – kommentera

Crille

Hallå.

Vet du vilken tid dom spelar?

BoP

Hej!

Vet du om det blir någon internmatch i morgon? Träningsschemat listar en internmatch senare i månaden, men ingenting i morgon.

Ficedula hypoleuca

Ja, jag tror att det blir en match, men vet inte hundraprocentigt. Den ligger dock inlagd i ÖLFFs matchlista och det är logiskt att den arrangeras nu när man har två provspelare i träning.

Var beredd på att matchen kan börja före utsatt tid. Talangerna har träningstid från 18:00 och man vill nog komma igång så fort som möjligt. Så var det i alla fall förra gången de hade en liknande match och jag kom för sent.

Den match som finns inlagd den 27 oktober riktar sig i första hand till yngre spelare, som skulle kunna vara av intresse för talanglaget.

http://oskfotboll.se/aktuellt/nyheter/nyheter/8-27-2010-osk-fotboll-arrangerar-testmatch-27-oktober.html

BoP

Stort tack! Excellent arbete som vanligt. Får bli en tur till Vallen och hoppas att det inte är allt för kallt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.