Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Svartvit fotboll den 27. september

A-truppen tränar mellan kl 09:30 och 11:00.

ÖSKs regionala P15-lag spelar en uppstädningsmatch, som tidigare blivit uppskjuten på grund av sjukdom hos motståndarna. KB Karlskoga, som ligger sist i serien med två oavgjorda resultat som bästa prestation, möter ÖSKs lag som ligger först. Matchen spelas på Ekäng kl. 20:00. Hemmaseger väntas.

Resultat: Och hemmaseger blev det givetvis. Slutresultatet blev 9-1 efter fem mål av lagets nye målkung Filip Albertsson, samt ett vardera av Tarik Benca, Benjamin Noorzay, Marcus Moore och Oscar Fardelin (straff) redovisade, men det skall finnas tre målgörare till eftersom ÖSKarna vann med 9-1.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.