Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Pojkallsvenskan avslutades med seger

ÖSKs pojkallsvenska lag efter matchen mot Karlstads BK. Huksittande från höger: Julius Jadling, Lukman Murad, Sebastian Lööw, David Johansson, Mirza Basic, Stefan Hannason och Björn Juhlin (talangutvecklare). Stående från höger: Gustaf Lundholm (assisterande tränare), Simon Ornstein, Erik Sundelius, Jonathan Thuresson, Oscar Fardelin (inlånad från P95), Joakim Åberg, Filip Albertsson, Kalle Jansson, Jesper Welin, Martin Ingvarsson, Haris Karahmet, Jan Sundelius (lagledare) och Patrik Ingvarsson (tränare). (Klicka på bilden för bättre upplösning).

Årets pojkallsvenska kampanj avslutades med en stabil 4-1 seger på Ekäng över tillresta Karlstads BK. ÖSKarna jagade mål för att om möjligt kunna passera Carlstad United i toppen av tabellen. En jakt som så här i efterhand skulle visa sig vara tämligen utsiktslös. Toppkonkurenterna vann nämligen sin match med hela 10-0 mot Degerfors.

ÖSKarna har dock all anledning att känna sig nöjda med årets avslutande match som bitvis bedrevs mot ett mål. Värmlänningarna försvarade sig dock bra och hade dessutom sedda med hemmaögon en hel del tur. Fyra mål fick de dock lov att släppa in. Det första var en straffspark som Stefan Hannason placerade i farlig närhet av krysset, vilket mål också var det enda i första halvlek. I motvinden i den andra fick så ÖSKarna bättre ordning på sin målfabrikation. Haris Karahmet gjorde 2-0 på ett kanonskott som gick stolpe in och sedan 3-0 på nick efter hörna. KBK stack emellan med 3-1 efter hörna innan Lukman Murad direktskarvade in en hörna med en minut kvar av matchtiden.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.