Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

ÖSK-dominans på distriktslagsläger

Distriktlagsverksamheten för pojkar födda 1994 har legat i malpåse ett tag. Anledningen är fjolårets omläggning av 16-åringarnas distriktsturnering. I stället för att spela denna turnering, som numera går under namnet Cup Byggnads, i slutet av sommaren har den förlagts efter den ordinarie fotbollssäsongen. För distriktets pojkar innebär detta, att de i den första omgången kommer att möta lag från Västmanland och Östergötland på hemmaplan (i Kumla) den 12 och 14 november.

Som en förberedelse för turneringen arrangerar förbundet en sammandragning på Bosön den 14-15 oktober, där laget kommer att träna och även spela match. Till lägret har 26 spelare tagits ut av vilka hela 10 kommer från ÖSK-familjen. Det blir alltså en ordentlig svartvit dominans i den truppen.

Uttagna ÖSK-are är följande spelare:
Filip Albertsson (P95)
Mirza Basic
Julius Jadling
David Johansson
Stefan Hannasson
Kevin Larsson (Talangtruppen)
David Rohlen (Talangtruppen)
Andreas Ståhl (Talangtruppen)
Jonathan Thuresson, målvakt
Joakim Åberg

ÖLFF: Distriktslagssamling för Pojkar 94

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.