Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

ÖSK-bloggen grattar ÖSKs P15-lag

Idag blev det klart att ÖSKs P15-lag vinner sin regionala serie med deltagande av lag från Närke, Värmland och Västmanland. Och detta utan att ens behöva spela. Spelade gjorde i stället BK Forward, som slog Karlunds IF med 2-0. KIFarna var de enda som hade en teroretisk chans att komma ikapp de svartvita. Det kan de inte längre. Så ÖSK blev kavajmästare med två omgångar kvar. Vad som sker sedan (efter de två omgångarna) är oklart för bloggen, men troligen blir det ett slutspel/placeringsmatcher mot lagen i den östra serien. Strecken i serietabellen pekar väl i alla fall åt det hållet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.