Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

P17: Seger mot Hovsta

Totte Almstedt (till vänster) gjorde det avgörande målet mot Hovsta framspelad av Nusret Nukic (till höger). Erik Sundelius i mitten gjorde visserligen ett mål mot Sturehov men var inte med i kvällens match.(Det blev lite för mörkt för att ta nya kort på matchens målgörare).

ÖSKs lag i P17-serien gick upp i delad serieledning då man på tisdagskvällen besegrade Hovsta IF med 2-0 – en seger som med lite mer koncentration kunde eller kanske rent av borde ha varit något mål större. ÖSKarna tog ledningen i slutet av första halvlek efter det att ett skott av Sharma Ahmet styrts in av Nisse Hallberg (eller möjligen av en motståndarförsvarare). Hovsta började andra halvlek aningen bättre (än vad de var i den första), men det var ändå ÖSKarna som hade det mesta av spel och initiativ. Efter några missade målchanser avgjorde till slut den inbytte Christoffer ”Totte” Almstedt när han slog in ett inspel från Nusret Nukic.

Bra för dagen i ett ÖSK-lag som, som det brukar heta, kontrollerade matchen på ett utmärkt sätt var det säkra mittbackparet Abbas Fadel och Filip Gustafsson, Pontus Björkman på mittfältet och Nusret Nukic till vänster i anfallet. Totte Almstedt fick också en hel del gjort när han kom in som opportunistisk central anfallare. Bland annat hade han en fin lobb över Hovstas målvakt som gick precis utanför.

ÖLFFs matchrapport gav Hovstamatchens första mål till Nisse Hallberg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.