Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Forwardvinst i 15-årsderby

Lukman Murads två mål räckte inte till för några poäng då ÖSKs P95or förlorade mot BK Forward.

ÖSKs 15-åringar tvingades notera säsongens första förlust då laget mötte BK Forward i den regionala serien. På det hela taget får man väl säga att Forwardsegern med 4-2 var välförtjänt. De var hela tiden det lag som tog ledningen. ÖSK kunde två gånger utjämna genom Lukman Murad, men när Forward gjorde 3-2 med sju minuter kvar så fanns inte ork nog i det väldigt varma vädret för att jaga ikapp ytterligare en gång. ÖSK är delvis ursäktade av att man fick lov att ställa upp med ett rätt sargat lag där Isak Olsson (rehab), Benjamin Noorzay (nyckelben), Tarik Benca (avstängd) samt Max Lindborg och Jonathan Gunnarson som båda varit sjuka i veckan saknades. Inte blev saken sedan bättre av att Oscar Fardelin,  Andreas Nydahl och John Nydahl tvingades gå av under matchens gång.

ÖSK höll dock mestadels spelet väl uppe även om man kanske skulle behöva träna en del på hur man försvarar sig vid fasta situationer typ hörnor och liknande. Två av baklängesmålen får nämligen tillskrivas bristande markering i straffområdet. För bra prestationer svarade Lukman Murad med sina två mål, på mittfältet jobbade Filip Albertsson och Marcus Moore bra och Jonathan Herbst tog hand om en hel del besvärliga bollar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.