Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Crona om matchen, Eija om tillslagen och bloggen om Forward

Herman Nikolics Studio Inspark denna vecka tar sig med hjälp av Gustaf Crona först an sorgearbetet efter MFF-förlusten. Dessutom  innehåller det ovanligt matiga avsnittet (23 minuter – bra jobbat Herman) en sektion, där Eija Feodoroff berättar om sitt arbete som tillslagstränare. Tillräckligt mycket för att motivera en separat notis om studion och inte bara en länk i den redan något dammiga matchsammanfattningen.

Dessutom snackas det en del om det bristande samarbetet mellan Forward och ÖSK. Men det blir ju bara tjatigt. Så länge Medin och Forward inte vill så spelar det ingen roll hur mycket ÖSK försöker att få igång något positivt och konstruktivt.

När det gäller Forward har jag för övrigt en känsla av att deras tid som talangfabriken i Örebro redan är förbi. De lever numera mer på konstgjord andning med hjälp av föredettingar från ÖSK än på egenutvecklade talanger. Deras ställning på ungdomssidan har också eroderat kraftigt under senare år. I distriktet just nu är det Karlslund som dominerar P14, medan ÖSK har de starkaste trupperna i P15 (regionala serien) och P16/17 (pojkallsvenskan).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.