Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Sverigecupen

ÖSKs 14-åringar spelar Sverigecup i Karlstad och har av allt döma hamnat i en rekorjämn grupp. Efter två omgångar har alla fyra lagen 3 poäng om än med något varierande målskillnad. Det är tack vare denna som ÖSKarna kan gå till kvällsvila med en andraplats under huvudkudden.

ÖSK inledde dagen med en förlust mot Västra Frölunda som vann med 2-1. I den andra besegrades Gideonsberg med 1-0. I den helt avgörande tredjematchen i morgon möter ÖSK Vasalund. Som i sin tur slog Frölunda med förlorade mot Gideonsberg. Det kan nog gå hur som helst har jag en känsla av.

På hemmaplan har andralaget en vinst och en förlust i Forwardcupen. Precis som killarna i Karlstad spelar man i morgon en match som blir helt avgörande för placeringen i gruppspelet. Motståndare är Fjärdhundra SK. Av dagens resultat att döma gäller nog Fjärdhundra som favorit i den matchen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.