Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Haginge fortsätter i blåsvart

Patrik Haginge som för en månad sedan närmast var persona non grata vid Kaknäs tycks ha återfått förtroendet från Djurgårdens sportsliga ledning. Till NA säger han, att han stannar i klubben. Ett beslut som verkar ha varit lätt att ta eftersom det tydligen inte fanns någon som ville bjuda på honom. (Eller så var DIFs förväntningar för höga). Jag hade ju för egen del gärna sett Patrik tillbaka i ÖSK, men tyckte att en klubb som Gefle borde ha legat ändå närmare till hands. De behöver spelare och Urban Hammar känner ju den mångsidige Patrik väl.

Men så blev det inte och eftersom det nu verkar som om Patrik spelat till sig en plats i startelvan (om än till vänster), så finns det väl inte så mycket att orda om för tillfället.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.