Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Svartvit fotboll den 3. augusti

ÖSK har inte lagt upp något träningsschema för A-truppens augusti än, men följer man sina rutiner så blir det en lätt återhämtningsträning idag. De som inte fick speltid får kanske syssla med något mer målinriktat, men de är ju inte så många.

Den lokala fotbollen drar igång på allvar ikväll med bland annat ett knippe div 4-matcher. ÖSK Söder reser till Vretstorp för en tuff uppgift mot hemmalaget. ÖSK Söder är i skriande behov av poäng efter en skral vårsäsong, men lär knappast ta något i denna match.

Resultat: Det blev (som väntat) förlust för ÖSK Söder mot Vretstorp. Slutresultatet blev 3-1 till hemmalaget efter 1-1 i halvtid. ÖSKs mål gjordes av inlånade Andreas Ståhl.

I div 8 möter P17/PAL-laget som spelar under artistnamnet ÖSK 2 grannarna från IK Sturehov 3. Det blir nog en hel del PAL-spelare i laget denna kväll skulle jag tro i denna match som är ett rent bottenmöte. Matchen spelas på Sörbyvallen kl. 19:00

Resultat: Det blir inget sådant idag. Matchen är inställd. Jag gissar att det är på grund av en alltför blöt Sörbyvall.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.