Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

ÖSKare i statistiken

100731.
NA har hakat på (antar jag) den statistikredovisning jag gjorde för några dagar sedan och dessutom spunnit vidare på den tråden. I papperstidningen räckte materialet till två hela sidor och på webben till två artiklar.

NA: Han är bäst i ÖSK
NA: ÖSK:s säsong i siffror

100727.
ÖSK har så här långt utan tvekan haft allsvenskan två mest offensiva backar – i alla fall rent statistiskt sett. Både Samuel Wowoah och Patrik Anttonen ligger högt uppe bland anfallarna i allsvenskans poängtabell. Samuel på 10:e plats har 7 poäng och Patrik på den 12:e 6 poäng.

Mjällbys Tobias Grahn och ÖSKs Nordin Gerzic är de två spelare som sysselsätter domarna mest i allsvenskan. Grahns aktiviteter har fått domarna att blåsa i pipan hela 77 gånger – 40 gånger mot honom och 37 gånger till hans fördel. Nordin ligger på en tredjeplats i båda kategorierna – han har fått domsluten med sig 38 gånger och mot sig 36 gånger.

Alejandro Bedoya verkar av statistiken att döma vara en riktig buse på planen. Tillsammans med åtta andra spelare ligger han på andra plats i varningsstatistiken – 5 gula kort har visats i Alejandros riktning denna säsong.

1 kommentar – kommentera

Hemvändarn

Jag tycker det är ännu en fjäder i hatten för dig flugsnapparn. Jag hade nästan väntat mig ett nämnande av bloggen som inspirationskälla. Det är väl något bra att de plockar upp bra idéer och utvecklar dom snarare än tråkigt med plagiat.

Den statistik som jag skulle vilja se är snarare vart bakåtmålen har kommit till och vilka som varit inblandade.

PS Toetalvotball har flyttat till http://www.totalfotboll.nu Någon sommardvala förekommer men vad jag hört fortsätter satsningen under hösten.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.