Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Haginge öppen för hemflytt

100727.
Jag hade så smått hoppats på att Djurgården och ÖSK skulle göra en sista-minuten-affär med Patrik Haginges närmaste fotbollsframtid som insats. Men nu ser jag att det verkar som om han tagits till nåder igen i den klubb där han inte ingick i framtidsplanerna. I Djurgårdens senaste match – borta mot Kalmar – som stockholmarna så överraskande vann spelade Patrik vänsterback och gjorde av allt att döma ett gott dagsverke. Djurgården vann ju med 1-0, så nu är det väl stor risk att de nya tränarna inser att Patrik nog hör hemma i deras backlinje trots allt.

100704.
FAN-TV
: Patrik Haginge om transferryktena (video)

100630.
Patrik Haginge säger till NA, att han gärna skulle flytta tillbaka till Örebro igen. En plats på ÖSKs avbytarbänk ser han som attraktivare än en på Djurgårdens. Problemet är ”bara”, att Djurgården nog än så länge vill ha betalat för att släppa honom, medan ÖSK inte har något direkt behov av en spelare med hans profil för tillfället. Haginges kontrakt med Djurgården sträcker sig dessutom ända till slutet av nästa säsong.

Det troligaste är väl att Hagge lånas ut till/köps loss av någon annan allsvensk klubb. Närmast till hands borde väl Gefle IF ligga, eftersom både Urban Hammar och Pelle Olsson nog har goda erfarenheter av att ha med Patrik i laget. Axéns GAIS skall man väl heller inte utesluta och Trelleborg brukar vara duktiga på att plocka upp spelare som blivit över på annat håll.

100629 Marschorder för Haginge.
De före detta storklubbarna i Stockholm, AIK och Djurgården, tycks ha dragit igång var sin sommarstädning i resp. spelartrupper. Störst verkar städivern att vara i AIK, men även hos Djurgården putsar man en del. Detta har, enligt Expressen,  fått till följd att den förre ÖSK-favoriten Patrik Haginge meddelats, att han inte längre ingår i klubbens framtidsplaner.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.