Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Adam Eriksson i landslaget

100724. Adam från start igen.
Sverige avslutade fyrnationsturneringen med ytterligare en oavgjord match. Karlslunds Kalle Holmberg kvitterade Wales ledning och fastställde slutresultatet 1-1, vilket faktiskt räckte till svensk  slutseger i turneringen. Talangtruppens Adam Eriksson fick göra sin andra match från start och var med på planen fram till den 65:e minuten då han blev avbytt. Sammanfattningsvis blev det således en mycket trevlig vecka för Adam som var på planen i alla tre matcherna och som fick starta i de två sista.

100722. Adam från start.
När Sveriges P17-landslag ikväll kl. 19:00 tar sig an Island i Vinberg finns truppens båda örebroare – ÖSKs Adam Eriksson och Karlslunds Kalle Holmberg – med från start.

Kväll. Det blev seger, då ÖSKs Adam Eriksson gjorde sin debut som blågul startman. Sverige besegrade Island med hela 4-1 och Adam spelade så gott som hela matchen. Han byttes ut i den 78 minuten i en landskamp som varade i 2*40 minuter.

100720. Landslagsdebut på bänken.
Någon startelva blev det inte för Adam den här gången. Mot Norge sitter han på bänken tillsammans med bland annat Kalle Holmberg. Matchen mot Norge slutade för övrigt 0-0.

Kväll
: Så är då Adams landslagsdebut överstökad. Fast det blev bara en eller möjligen två övertidsminuter för hans del. Kalle Holmberg kom in i den 64:e.

100719.
Nej, det blev inget landslagsspel för Rinne. Men det kommer kanske en ny chans för honom och för Talangtruppens Axel By. Sverige spelar en dubbellandskamp mot Slovakien på bortaplan i mitten av september. Då brukar man i den här åldersgruppen matcha en alternativ spelartrupp, vilket de spelare som inte kom med denna gång kan se fram emot.

Svenska Fotbollförbundet: P17/93: Truppen till fyrnationsturneringen i Halland

100718.
Ryktena på Behrn Arena under eftermiddagen hävdade, att ÖSKs 93:a Adam Eriksson klarat av det i dag avslutade elitlägret med beröm godkänt. Talangtruppens rappa centrala mittfältare har nämligen blivit uttagen till den trupp, som under kommande vecka spelar en 4-nationers turnering i Halland. Motståndarna kommer från Norge, Island och Wales. Med i truppen lär även Karlslunds Kalle Holmberg finnas. Jacob Rinne (BK Forward) visste ryktet inget besked om.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.