Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Klingberg till Degen

NA skriver, att Niklas Klingberg går från BK Forward till Degerfors. Helt logiskt enligt mitt sett att se det. Jag har ända sedan Niklas kom tillbaka till Forward undrat vad det var som höll honom kvar på div 1-nivån. Ett steg tillbaka till Superettan, där han tidigare spelat med Enköping, känns naturligt.

Detta är dock ett hårt slag för bottenkämpande Forward, som nu tappar sin (på)drivande lagkapten. Men vem vet, kanske har man i samband med övergången förhandlat fram ett lån av den immobiliserade Emil Berger till Forward hösten ut. Det vore också logiskt. Fler detaljer har aviserats till kvällen.

Tillägg: Nej, någon sammankoppling med Emil Berger blev det inte. Forward har väl inte råd att betala något för eller till ett sådant lån, så det var nog en förflugen tanke från min sida.

Värmlands Folkblad: Degerfors värvar mittfältsmotor från Forward
Nya Wermlandstidningen: Klingberg från Forward klar för DIF

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.