Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Svartvit fotboll den 9. juni

Idag spelar ÖSKs P16-lag en DM-kvartsfinal mot Sturehov. DM-spelet verkar vara en rätt eftersatt (eller ointressant) tävling för distriktets klubbar. Bara tio lag deltar i turneringen. En av anledningarna kan kanske vara att många av de mindre klubbarna har svårt att få ihop lag. Den äldsta pojkklassen består ju från och med i år av både P17 och P16, men i DM-sammanhang får inte de äldre killarna vara med.

Matchen spelas på Sörbyvallen med avspark kl 19:00. Ställer ÖSK upp med något som liknar bästa laget lär inte grannarna ha så mycket att hämta.

Resultat: Det gick väl ungefär som väntat (eller befarat om man håller på Sturehov). ÖSKs killar vann matchen med 6-0 och är vidare till semifinal. I dagens match öppnades målskyttet av Denilson Galeano, Julius Jadling gjorde det andra och för resten stod Mirza Basic. I semifinalen kommer man att få möta segraren mellan Sannahed och Adolfsberg. Den matchen skall vara klar i mitten av augusti.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.