Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Från ÖSK Ungdom till Champions League

Paul Munster får kanske goda råd av ÖSK Ungdoms assisterande tränare Magnus Samuelsson om hur man dyrkar upp AIKs försvar.

Ett välbekant ansikte dök upp på Behrn Arena efter matchen mot Enskede. ÖSKs och ÖSK Ungdoms anfallare Paul Munster var på plats för att kolla hur det gick för hans gamla lag. Nu är det väl inte så många kvar i laget från de säsonger Paul representerade svartvitt (ÖSK år 2005 och ÖSK Ungdom år 2008).  Paul berättade att hans nordirländska lag FC Linfield haft det bästa året i klubbens historia och att man lyckats med att kvalificera sig till Champions League-kvalet. I detta skulle han inte ha något emot att möta AIK och han berättade att han ringt Kevin Walker för att kolla läget. En snabbkoll på internet visar att Linfield onekligen hade en bra säsong spelåret 2009/2010. Laget vann både den nordirländska ligan och cupen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.