Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Resultat från Götalandslägret

Örebro Läns Fotbollförbund har haft sina 95-or (distriktslaget) på läger i Halmstad under helgen. Förutom tränat så har man spelat två matcher. Den första där man hade Dalsland som motståndare slutade 2-2. Den andra matchen spelades mot Göteborg och i den blev resultatet Örebroseger med 1-0. En riktigt meriterande seger eftersom Göteborg brukar ha bra lag.

ÖSK hade fyra man med på lägret och av dessa fick tre speltid. Mittbacken Oskar Fardelin fick tyvärr ont i ett knä och tvingades stå över. Med på planen i den första matchen var Lillå-förvärvet och anfallaren Isak Olsson. I den andra stod Jonathan Herbst i mål och Filip Albertsson spelade på mittfältet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.