Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Regnet ställer till det

I morgon var det planerat att ÖSK Ungdoms konstgräsplan skulle invigas. Av detta blir det inget. På ÖSK Söders hemsida kan man läsa, att invigningen senarelagts till den 29 maj på grund av regnet och lite andra omständigheter. De andra omständigheterna skulle möjligen kunna vara att planen inte är klar än. Säckarna med sand och granulat står prydligt uppradade bakom klubbhuset och väntar på att det skall sluta regna. Sanden som står först på tur får man inte ut på grund av den klibbar när det är blött. Så det är nog lika bra att vänta med invigningen för att hinna göra klart först.

Uppskjuten blir även Forwards hemmamatch ikväll mot Västerås SK i norrettan. Trängen är vattensjuk och någon annanstans vill Forward inte spela. Om man inte klarar av att göra Trängen spelklar så lär det nog bli en hel del uppskjutet över helgen. Ett annat regnoffer som redan givit sig tillkänna är matchen på Lugnet mellan Adolfsberg och Rynninge. Det lär bli fler.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.