Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Matcher idag (13 maj)

ÖSKs målskyttar i 5-0 segern över BK Forward. Längst till vänster Semin Ujkanovic - för dagen lagkapten och mittback. I mitten står Aryan Asadi och Donald Pearson. Längst till höger tvåmålsskytten Tarik Benca. (Klicka på bilden för bättre upplösning).

Utöver den allsvenska matchen idag där ÖSK möter IFK Göteborg så spelas det en del på andra planer också.

Pojkallsvenskan.
Laget åker till Lidköping för att spela mot IF Heimer. Efter tre spelade matcher liger ÖSKs lag trea efter ett poängtapp på grund av den oavgjorda matchen mot Mellerud i den första omgången. Senast vann laget i utklassningsstil mot ett alldeles för svagt Adolfsberg med hela 11-0. Motståndarna från Heimer ligger strax efter i tabellen med två vunna och en förlorad match.

Tillägg: ÖSK vann mot Heimer med 4-2. För detaljer kring matchen, se kommentaren.

P15/-95
Två lag spelar matcher idag.
– Lag 1 möter kl 11:15 Forwards P96-or på Navets IP.
– I serien har ÖSK även med ett lag från sin P96-grupp. De åker till Skyllberg för att kl. 19:00 på Skyllbergsvallen möta ett kombinationslag från Skyllberg och Åmmeberg.

Tillägg: Båda lagen i P15-serierna vann sina matcher. I P15 Grupp 1 vann ÖSK över BK Forward med 5-0 och i grupp 2 besegrade ett ÖSK-lag bestående av P96-or Skyllberg/Åmmeberg med 6-3.

1 kommentar – kommentera

Jan Sundlius

ÖSK-vinst efter en gedigen insats med spelövertag större del av matchen. Laget reste sig snabbt efter ett tidigt baklängesmål. Målskyttar Mirza Basic 2 ( Båda efter fina inspel från kanten) och Lucas Oskarsson 2 (Nickmål efter frispark och hörna).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.