Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

PAL-laget krossade Adolfsberg

ÖSKs pojkallsvenska lag mötte tidigare idag Adolfsbergs IK. Resultatet blev en förkrossande seger med 11-0 efter det att laget lett med 3-0 i halvtid. När andra halvlek började bytte ÖSK sedan in Lukman Murad och Filip Albertsson, som matchades lite försiktigare med tanke på att de spelade med P15-laget i den regionala serie så sent som i förrgår. När AIKarna sedan mer eller mindre på en gång fick en av sina spelare utvisad efter två gula kort, så var det definitivt kört för förortslaget. Humöret var nog dessutom nedsatt efter en straffmiss i slutet av den första halvleken. Ja, det kanske inte var någon miss utan en bra prestation av ÖSKs målvakt Martin Ingvarsson, som läste rätt och hann ner för att blockera skottet.

Det här laget ser riktigt gediget ut och visade inte upp några svaga sidor. Mittbacksparet Lucas Oskarsson och Joakim Åberg är väldigt solida. Ett löpstarkt mittfält dominerades allt mer ju längre tiden gick av Haris Karhamet och längst fram producerades det ju mål på nästan löpande band. Lukman Murad är alltid svårfångad och han hade god hjälp av först Mirza Basic och sedan Jesper Welin.

ÖSKs målgörare:
Mirza Basic 3
Jesper Welin 2
Lukman Murad 2
Erik Sundelius 1
Benjamin Andersson Westergård 1
Julius Jadling 1
Stefan Hannason 1

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.